Reacties van klanten

Beoordelingen Kabouterbankje

We hebben in de loop der tijd heel wat enthousiaste reacties van klanten mogen ontvangen op onze zithuisjes. Hieronder een aantal beoordelingen waar we erg trots op zijn. Ben jij ook blij met je zithuisje? We horen het graag. Nog leuker is het om een fotootje te ontvangen van het bankje in gebruik. Uiteraard publiceren we alleen beoordelingen op deze site als je daar toestemming voor hebt gegeven.

Ik ben heel tevreden over de service. Snel gebracht en gemonteerd. Klantvriendelijk bedrijf, prettige website met alle informatie. Voor de huisjes zou ik persoonlijk graag wat meer kleuren willen om uit te kiezen. Of een blank hout huisje wat ik zelf kan verven. Maar ik beveel jullie bij iedereen aan!
– Diane

Ik ben nog elke dag blij als ik mijn huisje zie. Na een jaar nog strak in de lak. Ik kijk nu al uit naar de zomer.
– Ingrid

Sympathiek bedrijf, gebruiksvriendelijke site. Huisje is niet goedkoop maar je hoeft het dan ook niet zelf te vervoeren en in elkaar te zetten. Tevreden over afhandeling en snelle levering. Verbetering die ik nog zie: Een wat groter huisje voor 3 personen.
– H.

Erg tevreden. What you see is what you get! Snelle levering!
– Mariska

Het bestellen en contact is heel vlot verlopen.
Zeer goede tijdige levering! Aardige chauffeur die mee heeft geholpen met dragen.
– Myra

In het echt nog mooier dan op de foto’s!
–┬áBart