Privacybeleid

Kabouterbankje is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Kabouterbankje respecteert uw privacy en zorgt voor een vertrouwelijke behandeling van de informatie die u verstrekt.

Welke persoonsgegevens worden verwerkt?
Kabouterbankje verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van diensten van Kabouterbankje, waarbij u deze persoonsgegevens verstrekt. De volgende persoonsgegevens worden verwerkt: voor- en achternaam, adresgegevens en e-mailadres. U kunt optioneel een telefoonnummer opgeven (voor de bezorging).

Met welk doel en op basis van welke grondslag worden persoonsgegevens verwerkt?
Kabouterbankje verwerkt uw persoonsgegevens voor: Het afhandelen van uw bestellingen en betalingen. Het beantwoorden van uw vragen gesteld via e-mail of telefoon.

Hoe lang worden persoonsgegevens bewaard?
Kabouterbankje bewaart uw persoonsgegevens om efficiƫnt met u te kunnen communiceren en bestellingen af te handelen. Na het bezorgen van het zithuisje verwijderen we uw gegevens van onze website.

Worden persoonsgegevens met derden gedeeld?
Kabouterbankje verstrekt uitsluitend persoonsgegevens aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van uw bestelling of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Wij verkopen nooit uw data.

Worden cookies, of vergelijkbare technieken, gebruikt?
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Kabouterbankje gebruikt cookies om het gebruik van de website te kunnen analyseren en verbeteren. Kabouterbankje gebruikt alleen analytische cookies en via de website van Kabouterbankje ontvangt u geen cookies van derde partijen. U kunt uw internetbrowser zo instellen dat deze geen cookies meer opslaat en via de instellingen alle cookies verwijderen die eerder zijn opgeslagen.

Onze website gebruikt een technologie genaamd WooCommerce om het proces van online bestellingen te beheren. WooCommerce gebruikt cookies om winkelwagen informatie op te slaan en om uw sessies te beheren.

Worden de persoonsgegevens beveiligd?
Kabouterbankje neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken, bezwaar te maken tegen de verwerking van deze gegevens of om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u te laten sturen. Verzoeken hiertoe kunt u sturen naar info@kabouterbankje.nl.

Wanneer u het niet eens bent met de wijze van verwerken heeft u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl.