Vijf jaar garantie

Op al onze huisjes geven we vijf jaar garantie. Als je vragen of klachten hebt over je huisje kun je altijd contact met ons opnemen en een paar foto’s sturen. Mocht er iets mis zijn met de afwerking van het huisje dan komen we gratis bij je langs om het huisje op te halen en te herstellen in onze werkplaats. Een week later brengen we het huisje weer terug. Service zoals het hoort.

Het huisje kan het hele jaar in weer en wind buiten staan. Maar zet je het voor de winter in de schuur dan blijft je huisje het allermooist. Voor het beitsen behandelen we het hout met Hermadix Impraline, een kleurloos watergedragen impregneermiddel. Dit beschermt het huisje extra tegen weersomstandigheden zonder de nadelen van normaal impregneren voor mens en milieu.

vijf jaar garantie

We hopen dat je begrijpt dat hout een natuurproduct is. Kleuren en tekening van het hout kunnen onder invloed van regen en zon gaan veranderen. Planken kunnen door vocht in de winter uitzetten en in de zomer weer krimpen. Hierdoor kunnen kieren ontstaan. Aangetast hout vindt niemand mooi maar het verweren en vergrijzen van hout geeft juist heel veel karakter aan je zithuisje.